SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Pandemia anulează deja turnee din 2021. Competiția la care Serena Williams e campioană s-a amânat pentru 2022

Pandemia anulează deja turnee din 2021. Competiția la care Serena Williams e campioană s-a amânat pentru 2022

Serena Williams este supărată după pierderea unui punct în turul al treilea al Australian Open

Pandemia de coronavirus anulează deja competiții din calendarul 2021. Primul turneu anulat este unul tradițional pentru circuitul WTA și de suflet pentru jucătoare, pentru că majoritatea și-au început cel puțin o dată anul acolo. E vorba de turneul WTA de la Auckland.
Organizatorii competiției de la Auckland au anunțat că turneul a fost anulat din cauza dificultăţilor de organizare legate de pandemia de coronavirus. “Suntem foarte trişti, dar siguranţa este principala noastră prioritate.Aşteptăm cu nerăbdare revenirea turneului în 2022. Planificirea începe de acum”, a declarat directorul turneului Karl Budge.

Anul acesta, titlul a fost cucerit de Serena Williams, dar pe lista învingătoarelor competiției care și-a disputat prima ediție în 1985, s-au mai aflat jucătoare importante ca Marion Bartoli (2006), Lindsay Davenport (2008), Agnieszka Radwanska (2013) sau Ana Ivanovic (2014).
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top