SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Rafael Nadal și doamnele din viața lui – FOTO

Rafael Nadal și doamnele din viața lui – FOTO

Sora, soția și mama lui Rafael Nadal, îl îmbrățișează pe spaniol după cucerirea celui de-al 13-lea titlu la Roland Garros

Rafael Nadal a cucerit pentru a 13-a oară titlul la Roland Garros și imediat după victorie a mers glonț la loja lui. Acolo unde îl așteptau cele trei doamne din viața lui.
După succesul lejer obținut în fața lui Novak Djokovic (6-0, 6-2, 7-5) în finala de la Roland Garros, Rafael Nadal s-a dus la zona de tribună unde îl aștepta familia și echipa lui. Cea mai emoționantă fotografie a fost cea în care a fost îmbrățișat de cele trei doamne din viața lui: sora, Maria Isabela, soția, Maria Francesca Perello și mama, Ana Maria Parera.

Cu acest succes, Nadal a obținut al 20-lea trofeu de Grand Slam al carierei, egalând recordul lui Roger Federer. Elvețianul a reacționat ca un adevărat domn.
Rafael Nadal își sărută soția, după al 13-lea triumf de la Roland Garros
Rafael Nadal își sărută soția, după al 13-lea triumf de la Roland Garros
Sora, soția și mama lui Rafael Nadal, îl îmbrățișează pe spaniol după cucerirea celui de-al 13-lea titlu la Roland Garros
Sora, soția și mama lui Rafael Nadal, îl îmbrățișează pe spaniol după cucerirea celui de-al 13-lea titlu la Roland GarrosCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top