SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău a explicat de ce s-a despărțit, după 7 ani, de Jean Julien Rojer

Horia Tecău a explicat de ce s-a despărțit, după 7 ani, de Jean Julien Rojer

Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul de la US Open 2017

Perechea Horia Tecău – Jean Julien Rojer a devenit amintire. Cei doi nu vor mai colabora din sezonul 2021, iar românul a explicat de ce.
“A fost un parteneriat de suflet. Jules pentru mine e familie, după şapte ani petrecuţi împreună. Dar am ajuns într-un moment în care programul nostru este un pic diferit, la cum privim viitorul. Eu m-am bucurat enorm de experienţa sportivă şi de turnee, dar am ajuns într-un punct în care nu mai simt să joc un calendar întreg de turnee, 26-28 de săptămâni pe an să fiu plecat, să joc toate turneele. Nu putem să-i confirm lui Jules acest lucru. Jules vrea în continuare să joace un calendar complet, cu perioade de pregătire între, iar eu vreau să aloc un pic de timp şi în alte direcţii din viaţa mea. Să stau acasă un pic mai mult, să joc mai puţin şi aici nu ne-am sincronizat ca program. I-am explicat partea asta lui Jules, sunt conştient că în ultimii ani, eu fiind accidentat, au fost multe perioade în care el a trebuit să-şi caute partener şi eu am jucat mai puţin decât ne-am fi dorit împreună. Dar am avut succes şi asta ne-a făcut mereu să ne motivăm şi să performăm. Dacă el îşi doreşte să-şi caute un partener cu un program complet de turnee – l-a şi găsit, pe Marcelo Melo – din partea mea a avut libertatea să facă lucrul acesta. Urmează să văd cum voi gestiona această situaţie. Jucând mai puţin, automat nu pot să-mi iau un partener pe tot anul, iar majoritatea jucătorilor vor să facă programul complet de turnee, asta însemană 26-27 de turnee. Voi vedea pe parcurs ce oportunităţi se ivesc şi unde, la ce turnee”, a declarat Tecău la Digi Sport.
Restricțiile de la turnee au contribuit la decizia lui Horia Tecău

Românul spune că și situația din lume și toate restricțiile impuse de organizatorii de turnee l-au făcut să nu mai simtă bucuria de a juca tenis non-stop. ”Sunt conştient că sunt unele turnee unde nu voi merge să particip. Depinde de situaţie, de cum vor fi organizate în următoarea perioadă. Pentru mine, tenisul este mai mult decât a da în minge, a merge acolo şi a juca şi am făcut ani de turne, de circuit, de perfomanţe, de vise împlinite, dar trebuie să fie şi plăcere. Trebuie să merg la un turneu şi să mă bcuur de toată experienţa, să mă plimb, să ies din camera de hotel, nu să mă simt că sunt testat în fiecare zi şi sunt restricţionat să stau numai în camera de hotel în fiecare zi şi poartă mască acum, şi nu ai voie să faci aiia… Pentru mine nu mai este la fel de plăcut să joc în astfel de condiţii şi atrunci încerc să reduc un pic numărul de turnee, ca să îmi şi placă, asta e cel mai important până la urmă, nu să joc opt săptămâni cum am făcut anul acesta şi să mă urc pe pereţi în cameră. Voi vedea cum sunt organizate primele luni de turnee şi cum mă voi organiza eu cu partenerii”, a mai spus Tecău, la Digi Sport.

În vârstă de 35 de ani, Horia Tecău colabora cu olandezul Jean-Julien Rojer (39 de ani), din 2014. Ei au câştigat împreună 20 de turnee, între care două de Grand Slam: Wimbledon (2015) şi US Open (2017).Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top