SUNTETI AICI
ACASA > International > Rafael Nadal, al patrulea jucător din Era Open cu 1.000 de victorii în ATP!

Rafael Nadal, al patrulea jucător din Era Open cu 1.000 de victorii în ATP!

Rafael Nadal a obținut victoria 1.000 în ATP

Rafael Nadal a mai făcut un pas către istoria tenisului, dacă mai avea nevoie de așa ceva. A devenit al patrulea jucător de tenis din Era Open care a câștigat 1.000 de meciuri în circuitul ATP.
Victoria cu numărul 1.000 a venit miercuri seară, la Paris, în fața compatriotului său, Feliciano Lopez, pe care l-a învins cu scorul de 4-6, 7-6 (5), 6-4. Acesta a fost primul meci pentru Nadal de la cucerirea celui de-al 13-lea titlu la Roland Garros.

”Dacă am ajuns să câștig 1.000 de meciuri, înseamnă că sunt bătrân. Asta înseamnă că am jucat bine pentru atât de mult timp și nu pot să fiu decât fericit”, a declarat Nadal după obținerea victoriei.

Nadal a devenit al patrulea jucător care atinge borna 1.000 în istoria tenisului. Lider este Jimmy Connors (1.274 victorii), Roger Federer (1.242) și Ivan Lendl (1.068).
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top