SUNTETI AICI
ACASA > International > Rafael Nadal: ”Joc tenis cu stânga, dar mănânc și joc baschet cu dreapta”

Rafael Nadal: ”Joc tenis cu stânga, dar mănânc și joc baschet cu dreapta”

rafael nadal tenis

Rafael Nadal a recunscut într-un interviu dat înaintea startului Turneului Campionilor de la Londra, competiție care trebuie să se dispute spăptămâna viitoare, că este ambidextru și că nici el nu înțelege unele lucruri legate de acest lucru.
Sunt un pic ciudat în tot ce fac. Când am început să joc gold, la 17-18 ani, îmi foloseam mâna dreaptă în mod natural pentru lovituri. De asemenea, întotdeauna am mâncat sau am jucat baschet cu mâna dreaptă. Asta în timp ce la tenis sau la fotbal mereu joc cu mâna sau cu piciorul stâng. Îmi amintesc că atunci când eram copil, practic jucat cu beckhand și de pe o parte și de pe cealaltă și trebuia să schimb prizele de fiecare dată. Am încercat foarte rar să joc cu mâna dreapă, dar nu cred că am reușit”, a declarat spaniolul.
Grupele Turneului Campionilor 2020

Rafael Nadal se află acum la Londra, unde încearcă să cucerească singurul mare trofeu care îi lipsește din palmares: cel de la Turneul Campionilor. Acesta se va disputa în perioada 15-22 noiembrie și va fi ultima ediție disputată la Londra, pentru că de la anul se va muta la Torino.

Au fost stabilite cele două grupe ale competiției:

Tokyo 1970: Novak Djokovic, Danil Medvedev, Alexander Zverev şi Diego Schwartzman.

Londra 2020: Rafael Nadal, Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas şi Andrei Rublev.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top