SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Gabriela Sabatini este neschimbată, la 50 de ani – FOTO

Gabriela Sabatini este neschimbată, la 50 de ani – FOTO

Gabriela Sabatini la 50 de ani, de Crăciunul din 2020

Considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din prima jumătate a anilor ’90, argentinianca Gabriela Sabatini este neschimbată și la 50 de ani.
Sud-americanca a postat o fotografie de Crăciun care demonstrează că frumusețea ei nu a fost alterată de trecerea vârstei. Născută în 1970, Sabatini a cucerit titlul de la US Open în 1990, dar a fost nevoită să se retragă, din cauza accidentărilor, dar și a pierderii motivației, în 1996, la doar 26 de ani.

Cel mai bun loc ocupat de ea a fost 3, dar deține un record inedit: este jucătoarea care nu a ajuns numărul 1 mondial care a obținut cele mai multe victorii împotriva liderilor clasamentului WTA.

Gabriela Sabatini, strălucitoare la Crăciunul 2020
Gabriela Sabatini, strălucitoare la Crăciunul 2020Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top