SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep are din nou preparator fizic. Anul trecut, a fost în centrul unui scandal din fotbal

Simona Halep are din nou preparator fizic. Anul trecut, a fost în centrul unui scandal din fotbal

Simona Halep se antrenează la Roland Garros, sub privirile lui Darren Cahill

Simona Halep a decis să lucreze din nou cu un preparator fizic la aproape un an după ce s-a despărțit de Theo Cercel. Marian Lupu a mai lucrat cu tenismeni, dar numele lui a devenit cunoscut publicului larg după ce a fost dat afară cu scandal de la FCSB dintr-o toană a patronului-antrenor Gigi Becali.
În videoclipul postat luni pe Instagram, Simona Halep lucrează cu Marian Lupu, un preparator fizic foarte bun, dar care a avut de suferit pentru că a intrat în gura patronului-antrenor al FCSB, Gigi Becali. Cum le știe el pe toate, omul de afaceri l-a acuzat în finalul lunii iulie a anului trecut că din cauza lui se accicentează jucătorii. Evident, o tâmpenie, dar când își pune ceva în cap ”Războinicul Luminii”, cum își spunea pe vremuri, se face noapte în sat.

”Da, l-am dat afară! Nu este normal să ai atâția accidentați! O să căutăm alt preparator. Azi dimineață s-a accidentat Hora, a dat cu piciorul în minge și a făcut întindere. Am vorbit cu MM Stoica și cu doctorul și mi-au spus că e ceva în neregulă. Nu e normal așa ceva. De un an de zile eram nemulțumit, dar am întrebat și mi s-a spus că antrenorul se ocupa de pregătirea fizică. Dar nu antrenorul era de vină”, declara atunci Gigi Becali pentru gsp.ro.

Drept urmare, a fost concediat, însă fiind un om care chiar știe meserie, având ani de zile de experiență și de lucru pe la echipele naționale de fotbal, dar și în alte sporturi, nu a rămas pe drumuri.
Marian Lupu a mai colaborat cu Victor Hănescu sau Irina Begu

Acum, iată-l întorcându-se la prima dragoste, tenisul, acolo unde a lucrat de-a lungul vremii, printre alții, cu Victor Hănescu sau Irina Begu și rezultatele colaborării s-au văzut pe teren. Sunt convins că va putea să o ajute mult și pe Simona în tentativa ei de a cuceri titlul olimpic în 2021, acesta fiind obiectivul declarat al sezonului viitor pentru româncă. După cum veți vedea, din postarea Simonei rezultă că nu este doar o colaborare de o zi, ci că Marian Lupu este deja parte din echipă, fiind tag-uit alături de Darren Cahill și de Artemon Apostu Efremov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top