SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, mărturisire în premieră: de ce anume se teme

Simona Halep, mărturisire în premieră: de ce anume se teme

Simona Halep avion privat cincinnati

Într-un interviu acordat pentru emisiunea ”Așii tenisului”, de la Digi Sport, Simona Halep a a făcut o destuinuire în premieră. A recunoscut că, deși face zeci de mii de kilometri cu avionul, de fapt se teme să zboare.
“În Europa zbourile sunt mai scurte şi nu prea dorm, dar când merg în SUA, în Australia sau în China încerc să dorm. Mi-e frică de avion tot timpul, chiar şi după atâţia ani, am încercat să rezolv această problemă, dar se pare că nu are rezolvare”, a declarat Halep într-un interviu la Digisport.

Aflată la ora destăinuirilor, Halep a recunoscut că la fiecare meci intră pe teren foarte emoţionată: “Simt tot timpul un nod în stomac, dar după 5-10 minute, totul dispare şi îmi văd de joc”, a spus ea. Ea a mai spus că în acest an a resimțit lipsa publicului din tribune, dar nu și a presei, ”pentru că e un stres în plus să stai după fiecare meci să vorbeşti cu jurnaliştii”, după cum a explicat tenismena.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top