SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Veste tristă pentru Simona Halep. Unul dintre oamenii care au ajutat-o în primii ani, a murit de Covid

Veste tristă pentru Simona Halep. Unul dintre oamenii care au ajutat-o în primii ani, a murit de Covid

Simona Halep mulțumește Divinității pentru calificarea în turul al treilea la Australian Open 2020

Veste tristă primită de Simona Halep chiar de Ziua Națională a României. Unul dintre oamenii care au ajutat-o la începuturile carierei, omul de afaceri Corneliu Idu, a murit răpus de Covid-19.
În vârstă de 70 de ani, Corneliu Idu fusese diagnosticat cu Covid-19, dar starea i s-a agravat brusc marți dimineață, nemaiputând fi salvat.

Corneliu Idu era printre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Constanţa. El deţinea firme de shipping, dar şi societăţi în domeniul activităţilor portuare, dar numele lui era cunoscut iubitorilor tenisului pentru baza de tenis din stațiunea Mamaia, Tenis Club Idu, unde s-au disputat mai multe competiţii interne şi internaţionale. De altfel, aceasta a găzduit în urmă cu trei ani şi meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie.

De asemenea, Corneliu Idu i-a sprijinit la începutul carierei pe jucătorii de tenis constănţeni Simona Halep şi Horia Tecău.

simona halep idu mamaia constanta
Simona Halep la finalul unui antrenament susținut în 2014, la Clubul IDU din MamaiaCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top