SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Andy Murray nu a jucat la Delray Beach ca să nu ia coronavirus și s-a îmbolnăvit acasă! El va lipsi de la Australian Open 2021

Andy Murray nu a jucat la Delray Beach ca să nu ia coronavirus și s-a îmbolnăvit acasă! El va lipsi de la Australian Open 2021

Andy Murray

Fost lider mondial, britanicul Andy Murray va rata actuala ediție a Australian Open, acolo unde primise un wild-card.
Tenismenul în vârstă de 33 de ani a fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile și astfel nu va avea cum să stea în cele 14 zile de carantină obligatorie din Australia. Așa că nu va mai face deplasarea la Melbourne și va lipsi de la turneul de Grand Slam la care primise wild-card. Teoretic, el așteaptă o permisiune specială din partea organizatorilor, însă având în vedere că nu suntem în România, unde regulile se aplică după ureche, e grea de presupus că o va primi.

Culmea este că Andy Murray, ajuns acum pe locul 123 ATP, a renunțat să participe la turneul de la Delray Beach, care s-a încheiat joi, tocmai pentru a nu risca să contracteze virusul! Și s-a căpătuit cu el acasă, unde credea că e în siguranță.

De asemenea, tot cu coronavirus s-a îmbolnăvit și americanca Madison Keys, ocupanta locului 16 WTA. Drept urmare, și ea va lipsi de la Australian Open 2021.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top