SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2020: Mihaela Buzărnescu singura victorie românească din 7 meciuri disputate în calificări

Australian Open 2020: Mihaela Buzărnescu singura victorie românească din 7 meciuri disputate în calificări

Mihaela Buzărnescu a obținut prima victorie din septembrie 2019

Calificările din acest an de la Australian Open sunt printre cele mai slabe din ultimii ani pentru reprezentanții României. Doar Mihaela Buzărnescu și-a câștigat meciul din primul tur, ceilalți 6 reprezentanți ai țării noastre fiind eliminați.
Mihaela Buzărnescu a învins-o în primul tur, cu 6-4, 6-3, pe spaniola Lara Arruabarrena. În turul al doilea, Buzărnescu o va întâlni pe fostul lider al junioarelor, americanca Claire Liu.

Așa cum a scris pe rețelele sociale Mihaela, aceasta a fost prima ei victorie din septembrie 2019 și e decisă să lupte în continuare pentru calificarea petabloul principal de la Australian Open.

Mihaela Buzărnescu a obținut prima victorie din septembrie 2019
Mihaela Buzărnescu a obținut prima victorie din septembrie 2019

Toate celelalte 5 reprezentante ale României din calificări, Jaqueline Cristian, Irina Bara, GabrielaTalabă, Monica Niculescu și Laura Paar, au fost eliminate în primul tur.

Nici la masculin lucrurile nu au stat mai bine. Marius Copil a fost învins în primul tur, cu  7-6, 2-6, 6-3, de ocupantul locului 794, australianul Dane Sweeny. Numai că în cazul australienilor și al americanilor poziția din clasamentul mondial e mai puțin relevantă, deoarece sunt mulți care au valoare mare, dar din cauza lipsei banilor joacă doar în circuite locale, astfel că și clasamentul are de suferit. Așa că pot fi pe un 700-800 în lume, dar să aibă valoare undeva între 100 și 200 măcar.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top