SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Bătaie de joc la Australian Open! Sorana Cîrstea, printre jucătoarele care nu au voie să se antreneze deloc!

Bătaie de joc la Australian Open! Sorana Cîrstea, printre jucătoarele care nu au voie să se antreneze deloc!

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea în acțiune în primul tur al calificărilor la turneul WTA Hobart 2020

Actuala ediție a Australian Open pare să fie o bătaie de joc la adresa tenismenelor și tenismenilor. O parte dintre ei nu au voie să se pregătească nici măcar un minut timp de 14 zile, pentru ”vina” de a fi călătorit cu un avion pus la dispoziție de Federația Australiană de Tenis, dar în care s-a aflat și cineva depistat pozitiv!
Drept urmare, toate jucătoarele care au venit cu avionul respectiv de la Dubai vineri, printre care și Sorana Cîrstea, Angelique Kerber, Bianca Andreescu sau Svetlana Kuznetsova, trebuie să stea 14 zile în izolare totală, fără a avea voie să scoată un picior în afara camerei! Totul, din cauză că o persoană de la bordul avionului cu care au venit a fost depistată pozitiv. De ce spun că este o bătaie de joc? Pentru că fetele astea nu au ales de capul lor cursa asta, ea s-a numărat printre cele puse la dispoziție de organizatori pentru a veni în condiții sigure la Melbourne! Mai mult, au fost cuplate pe banchete conform grupelor formate pentru antrenament (Sorana ar fi trebuit să bată mingea cu Kerber).

Pasagerele de la Dubai sunt doar ultimele care au pățit acest necaz. Li s-a mai întâmplat și unor tenismeni veniți de la Los Angeles, sau altora care au venit de la Abu Dhabi (aceasta din urmă a avut la bord 23 de concurenți la Australian Open). Printre cei carantinați 24 de ore din 24 se numără Victoria Azarenka, Sloane Stephens sau Kei Nishikori.
Sorana Cîrstea a răbufnit pe Twitter

Sorana Cîrstea a răbufnit, pe bună dreptate, pe Twitter, spunând că nu are probleme cu carantina, ci că va fi pusă să concureze după două săptămâni de pauză totală, lucru împotriva oricăror reguli ale profesionismului. „Unii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, chiar o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este SĂ CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării”, a scris Sorana Cîrstea.

Sportivii care nu au pățit necazul acesta pot ieși din camere pentru a se antrena sau a face recuperare timp de 5 ore pe zi.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top