SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Bianca Andreescu se distrează la piscină – FOTO

Bianca Andreescu se distrează la piscină – FOTO

Bianca Andreescu la piscină în Dubai

Bianca Andreescu se simte ca în vacanță în cantonamentul din Dubai care ar trebui să îi asigure forma necesară revenirii în activitate.
Aflată într-o pregătire continuă deși nu pare a avea de gând să mai joace la nici un turneu, canadianca de origine română Bianca Andreescu se și distrează la Dubai.

Mai sus o vedeți bălăcindu-se în piscină, iar mai jos alături de colegele ei de pregătire și distracție, Marta Kostyuk și Ana Potapova.

Din păcate, ea pare a fi cazul perfect de ”brânză bună în burduf de câine”. Pentru că, la 20 de ani, cât are, ar trebui să îi frigă pământul sub picioare cu fiecare săptămână pe care o stă pe bară. Numai că ea a fost singura jucătoare din Top 200 care anul trecut nu a jucat nici măcar un meci oficial, iar revenirea e în continuare amânată. Pentru că atunci când îți dorești să joci, profiți de organizarea unui turneu în apropierea locului în care te pregătești, vorbesc de competiția de la Abu Dhabi, care va începe marți. Dar ea susține în continuare că nu e pregătită, ceea ce, dacă nu e accidentată foarte grav și nu vrea să spună, ceea ce chiar nu îi doresc, nu înseamnă că este decât o mare păcăleală pe care le-o trage WTA-ului și sponsorilor săi, care o plătesc conform clasării în Top 10, deși lumea începe ușor-ușor să o uite.
Bianca Andreescu la piscină în Dubai
Bianca Andreescu la piscină în Dubai
Bianca Andreescu, alături de Kostyuk și de Potapova, la Revelion, în Dubai
Bianca Andreescu, alături de Kostyuk și de Potapova, la Revelion, în DubaiCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top