SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep, la plecarea spre Australia: ”Am aşteptări destul de mari”

Simona Halep, la plecarea spre Australia: ”Am aşteptări destul de mari”

Simona Halep a plecat spre Australia

Simona Halep a plecat marți spre Australia, acolo unde va participa, din luna februarie, la primele două turnee ale anului 2021. Ea va fi carantinată la Adelaide.Simona Halep, Naomi Osaka și Serena Williams vor fi carantinate la Adelaide, spre deosebire de restul participantelor de la Australian Open, care vor petrece cele două săptămâni de izolare la Melbourne. Organizatorii turneului de Grand Slam au luat această decizie pentru primele trei jucătoare din lume și primii trei tenismeni din lume, numai că Ashleigh Barty, liderul mondial, care e chiar din Australia, a preferat să stea la Melbourne. Astfel a ajuns să fie pusă pe listă Serena Williams. Indiferent, însă, de orașul de carantinare, Simona era foarte bucuroasă că a putut pleca în sfârșit spre un turneu.

”A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu o perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm, putem să călătorim, să jucăm un Grand Slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an e bine că putem să trecem peste micile probleme şi să jucăm”, a declarat, la plecarea spre Antipozi, jucătoarea noastră.

Simona Halep a plecat spre Australia
Simona Halep a plecat spre Australia

Ea a povestit și ce știe că o va aștepta la Adelaide: ”La Adelaide este acelaşi regim precum cel pe care îl au toţi ceilalţi în Melbourne, este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis, patru sau cinci ore pe zi, în rest va trebui să fim carantinaţi în camere fiecare. Nu o să fie uşor, dar putem să facem aceste cinci ore de antrenament şi o să însemne mult. Mi-am luat şi cărţi şi filme, reviste”, a mărturisit Halep.

Întrebată ce așteptări are de la participarea la Australian Open, ea a recunoscut că acestea sunt mari: ”Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari, pentru că sunt la un nivel foarte înalt de mult timp şi consider că dacă mă antrenez şi mă pregătesc cum o fac mereu am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu trei, patru luni de pauză o să fie un pic mai dificil. Sunt pregătită pentru orice”, a mai declarat Halep, pe Aeroporul Henri Coandă.

Australian Open va avea loc între 8 şi 21 februarie. Halep va ajunge la Adelaide şi va intra în carantină până la 31 ianuarie, apoi va participa la un turneu WTA 500 înaintea primului Grand Slam al anului.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top