SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Cele 6 românce și-au aflat adversarele de la Australian Open 2021. Avem și un duel între ele în primul tur

Cele 6 românce și-au aflat adversarele de la Australian Open 2021. Avem și un duel între ele în primul tur

Australian Open 2021

Cele 6 românce și-a aflat adversarele din primul tur de la Australian Open. Nu se poate spune că au avut mare noroc la tragerea la sorți, cu excepția Simonei Halep.
Simona Halep, a doua favorită a competiției și una dintre candidatele autorizate la cucerirea titlului, va juca în primul tur contra australiencei Lizette Cabrera, beneficiară a unui wild-card.

În turul secund, ea ar urma să joace contra învingătoarei din meciul dintre o altă australiancă, Ajla Tomljanovic și japoneza Misaki Doi.

Irina Begu, aflată pe același sfert de tablou cu prietena ei, Simona Halep, a juca în primul tur contra sârboaicei Nina Stojanovic, iar în turul doi, dacă se vor respecta calculele hârtiei, împotriva Serenei Williams, cap de serie 10.

Ana Bogdan va debuta la această ediție împotriva americancei Danielle Collins. În turul doi, în cale ar putea să-i iasă Karolina Pliskova, cap de serie numărul 6.

Mihaela Buzărnescu a intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser, dar vom afla după meci dacă poate vorbi de noroc. Ea va juca împotriva Biancăi Andreescu, cap de serie 8, care va reveni în circuit cu acest prilej după aproape un an și jumătate de pauză. Ca nume e un adversar important, deci din acest punct de vedere Micky nu a avut noroc, dar e posibil ca șansă să îi surâdă când o vom vedea la lucru pe Andreescu. Asta, desigur, dacă nu va face ce știe mai bine, și anume să se retragă.

Tot în turul 1 avem și un duel românesc 100%: Sorana Cîrstea – Patricia Țig. Unii ar putea spune că e noroc, căci vom avea sigur o româncă în turul secund, eu aș spune că e ghinion, pentru că doar una se va califica. Indiferent care va fi, învingătoarea va juca în turul secund contra câștigătoarei meciului dintre Petra Kvitova și Greet Minnen.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top