SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Cinci românce în programul zilei de luni la Australian Open. De la ce ore vor juca

Cinci românce în programul zilei de luni la Australian Open. De la ce ore vor juca

Simona Halep

Cinci românce dintre cele șase de pe tabloul principal de la Australian Open vor juca luni, în ziua inaugurală a turneului de Grand Slam.
Prima va intra pe teren Irina Begu,maratonista” de săptămâna aceasta. Ea va juca de la ora 2.00, ora României, contra sârboaicei Nina Stojanovic.

Apoi, de la ora 7.00, sau în jurul acelei ore, în orice caz, vor juca trei românce în două meciuri. Mihaela Buzărnescu va juca împotriva Biancăi Andreescu, o campioană de Grand Slam care a fugit de meciuri și turnee cât de mult a putut. Aceasta va fi prima ei partidă după aproape un an și jumătate de absență mai mult sau mai puțin motivată de fapte reale.

CITEȘTE ȘI: Unde se pot vedea meciurile de la Australian Open 2021

Tot în jurul orei 7.00 vor intra pe teren Patricia Țig și Sorana Cîrstea. Cele două sunt adversare în primul tur și sunt sigur că mulți fani ai tenisului din lume vor fi cu ochii pe transmisiunea directă, în așteptarea unui nou moment ”marca Sorana Cîrstea”. Pentru că ieșirea ei mai mult decât penibilă de sâmbătă, la adresa antrenorului Adrian Cruciat, a făcut înconjurul lumii. Practic, s-a trecut singură pe ”lista neagră” a jucătoarelor din circuit la meciurile cărora fanii se uită nu pentru calitate jocului lor ci pentru a aștepta o nouă izbucnire nervoasă.

Ziua româncelor la Melbourne se va încheia de la ora 10.00, când Simona Halep va juca împotriva australiencei Lizette Cabrera, ocupantă a locului 140 WTA și beneficiară a unui wild card.

CITEȘTE ȘI:  WTA Rogers Cup: Simona Halep şi-a aflat adversara din turul secundCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep s-a calificat în semifinale la Fes, după o victorie lejeră

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top