SUNTETI AICI
ACASA > Romani > De la ce ore vor juca româncele în Australia. Meciurile se joacă după un alt regulament

De la ce ore vor juca româncele în Australia. Meciurile se joacă după un alt regulament

Irina Begu si Simona Halep s-au antrenat împreună la Adelaide

Problemele cu coronavirusul apărute miercuri la Melbourne, acolo unde un angajat al unui hotel în care sunt cazați o parte a jucătorilor din turneele australiene a fost depistat pozitiv, au anulat meciurile de joi, dar au schimbat și regulamentul care va fi aplicat de vineri.
Concret, pentru a scurta durata meciurilor, setul decisiv al partidelor s-a transformat într-un super-tie-break, ceea ce, ca să glumim puțin, îi va răpi Irinei satisfacția de a disputa al patrulea meci-maraton consecutiv. În programul zilei de vineri avem practic toți românii rămași în cursă la Antipozi.

Simona Halep, cap de serie numărul 1 la Gippsland Trophy, va juca împotriva rusoaicei  Ekaterina Alexandrova în jurul orei 7.00. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

La două meciuri după această oră, probabil în jurul orei 10.30-11.00, va intra pe teren Irina Begu pentru meciul contra japonezei Naomi Osaka, a doua favorită a competiției. Partida aceasta va putea fi urmărită pe Digi Sport 2.

Pentru cei care nu au somn, de la ora 2.00 va juca, pe Digi Sport 4, Sorana Cîrstea contra Belindei Bencic, în optimile de finală ale turneului Grampians Trophy, destinat jucătoarelor ținute 14 zile în carantină strictă din vina organizatorilor, care le-au asigurat avioane cu unii călători pozitivi.

Tot în cursul serii de joi spre vineri vor avea loc și trei meciuri de dublu în care sunt implicați români. Simona Halep și Daria Gavrilova vor juca împotriva cuplului Mihaela Buzărnescu/ Alize Cornet în al cincilea meci de pe terenul 3 – primul începe la ora 1.00.

În al patrulea meci de pe terenul 7, Monica Niculescu şi Patricia Ţig vor juca împotriva rusoaicelor Anna Blinkova şi Veronika Kudermetova, favoritele numărul 8.

În fine, în al patrulea meci de pe terenul 12, Horia Tecău şi brazilianul Marcelo Melo, favoriţii 4 la Murray River Open, vor juca împotriva americanilor Nicholas Monroe şi Frances Tiafoe. Pe toate terenurile primul meci începe la ora 1.00.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top