SUNTETI AICI
ACASA > International > De la ce oră va juca miercuri Roger Federer primul meci după 13 luni

De la ce oră va juca miercuri Roger Federer primul meci după 13 luni

Roger Federer

Așteptarea a luat sfârșit. Elvețianul Roger Federer va putea fi văzut din nou pe teren miercuri după-amiază, în primul meci după o pauză de 13 luni.
Roger Federer, ajuns acum pe locul 6 ATP, va juca în turul secund al turneului de la Doha contra britanicului Daniel Evans, ocupantul poziției 28 în lume. Elvețianul, care a avut BYE în primul tur, va disputa primul meci după o pauză de 13 luni, luată din cauza unei accidentări la genunchi.

Partida dintre Roger Federer și Daniel Evans va avea loc miercuri, de la ora 17.00, ora României. Nu am văzut pe nici o televiziune din România vreun anunț că s-ar televiza meciul.

Fostul lider ATP nu a mai jucat din ianuarie 2020, când a fost eliminat în semifinale, la Australian Open, de ”stăpânul turneului”, sârbul Novak Djokovic.

De atunci, elvețianul a fost operat de două ori la genunchi, prima dată la 3 februarie 2020, iar a doua oară în iunie. Nerefăcut, Federer (39 de ani) a sărit și primele turnee ale sezonului actual.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top