SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep la Miami: ”Acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament”

Simona Halep la Miami: ”Acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament”

Simona Halep

Simona Halep a participat la Media Day la Miami și a dezvăluit care sunt obiectivele ei pentru acest an, dar și cum își explică longevitatea în Top 10 mondial.
Ocupantă a locului trei în clasamentul mondial WTA și cap de serie 3 la Miami, Halep a recunocut că acum nu e interesată de poziția din ierarhie, ci doar să intre în formă pentru a ataca un nou titlu de Grand Slam și de a cuceri o medalie la Jocurile Olimpice. ”Pentru mine, obiectivul este un Grand Slam, dacă este posibil să câştigi unul din nou. Şi Jocurile Olimpice din acest an, pentru că îmi doresc foarte mult pentru cariera mea să am o medalie. Aşa că acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament”, a recunoscut Halep.
Simona Halep la Miami: ”Am fost foarte profesionistă cu corpul meu”

Întrebată cum își explică longevitatea din top 10 mondial, acolo unde are peste 350 de săptămâni consecutive, fiind liderul actualei perioade din acest punct de vedere, Simona a declarat: ”Cred că am făcut o treabă bună pentru că am rămas foarte concentrată pe ceea ce trebuie să fac. De asemenea, am fost foarte profesionistă cu corpul meu. Am avut grijă de fiecare dată când am avut o mică problemă, aşa că, slavă Domnului, nu am avut accidentări grave. Bineînţeles, am avut nişte accidentări pentru că este normal jucând în fiecare săptămână un turneu. Dar am avut grijă foarte bine de toate. De aceea simt că am avut consistenţă”.

Ea crede că și jocul ei este unul care o ajută să rămână mereu sus: ”De asemenea, jocul meu se bazează pe a simţi mingea tot timpul, fără a greşi prea mult. Deci, probabil, pentru mine este mai uşor să am în fiecare săptămână un nivel bun de tenis. Nu pot spune că la unele turnee am jucat foarte prost. Tot timpul am jucat un tenis bun şi de aceea am avut încredere că în fiecare an pot avea aceleaşi rezultate sau chiar mai bune. Consistenţa, cred eu, rămâne în stilul meu de joc şi de aceea am putut rămâne atât de concentrată asupra a ceea ce trebuie să fac”, a mai spus ea.Simona Halep se simte mult mai relaxată după vaccin

Românca a fost întrebată și de vaccinul pe care l-a făcut și a recunoscut că se simte mult mai liniștită acum: ”Suntem încă în bule şi este obositor să stăm în bule în fiecare săptămână. Dar trebuie să respectăm regulile. Mă simt mai relaxată după vaccin. Mă simt mai confortabil să călătoresc acum”, a mai spus ea.

Calificată direct în turul secund la Miami, din postura de cap de serie, românca va juca în următorul meci contra învingătoarei dintre Caroline Garcia și Mihaela Buzărnescu, care a venit din calificări. Halep spune că încă mai are ceva probleme la umăr, dar că speră că va ajunge cât mai sus la turneul american, ultimul pentru e ape hard înaintea trecerii pe zgură. Pentru a intra în ritm, Halep s-a înscris și în concursul de dublu, acolo undeva face pereche cu nemțoaica Angelique Kerber. Primele lor adversare vor fi chiar favoritele principale, Elise Mertens și Arina Sabalenka.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top