SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru, salt de 441 de locuri în clasamentul WTA! E în semifinale la Zagreb

Alexandra Dulgheru, salt de 441 de locuri în clasamentul WTA! E în semifinale la Zagreb

Alexandra Dulgheru va juca dupa doi ani pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam

Alexandra Dulgheru are o săptămână minunată la turneul ITF de 60.000 de dolari de la Zagreb. Ea s-a calificat în semifinale pentru prima dată la o competiție de un asemenea nivel de la revenirea în activitate după operație.
Intrată pe tabloul de la Zagreb grație clasamentului protejat, Alexandra ocupa, la începutul săptămânii, locul 1.092 în ierarhia reală. Din fericire, rezultatele obținute în turneul ITF de 60.000 de dolari au ajutat-o să adune puncte pentru un salt considerabil.

Prin calificarea în semifinale, Dulgheru și-a asigurat o urcare de nu mai puțin de 441 de locuri în clasamentul live, fiind sigură că de luni va ocupa măcar poziția 651. Dar aceasta se mai poate îmbunătăți, pentru că o victorie în semifinale, contra rusoaicei Kamilla Rakhimova, a patra favorită, ar duce-o nu doar în finală, ci și pe locul 534. Mai departe, dacă va cuceri titlu, va urca pe locul 420!

Pentru a se califica în semifinale, Alexandra Dulgheru le-a învins pe Federica Arcidiacono cu 6-0, 6-1, pe compatrioata acesteia, Elisabeta Cocciaretto, principala favorită și cea care a eliminat România în Fed Cup, cu 6-4, 6-1 și pe Kristina Kukova în sferturi, scor 1-6, 6-2, 6-1.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top