SUNTETI AICI
ACASA > International > Logodnă în tenis: în februarie s-au despărțit, în aprilie s-au logodit

Logodnă în tenis: în februarie s-au despărțit, în aprilie s-au logodit

Inelul de logodnă primit de Elina Svitolina de la Gael Monfils

Poveștile de dragoste din tenisul mondial sunt de-a dreptul spectaculoase, iar cuplul Gael Monfils – Elina Svitolina este undeva în vârful topului. Cei doi s-au logodit sâmbătă, 3 aprilie, la nici două luni după ce se despărțiseră. O iubire cu iz de telenovelă.
Elina Svitolina a acceptat cererea în căsătorie făcută de Gael Monfils. Ea a primit inelul într-o stațiune montană, unde a ajuns imediat după eliminarea în semifinalele de la Miami, de către Ashleigh Barty. Iar nunta, dacă ar fi să ne luăm după postările celor doi, va avea loc în luna iulie a anului 2021.

Elina Svitolina, mândră se inelul de logodnă primit de la Gael Monfils
Elina Svitolina, mândră de inelul de logodnă primit de la Gael Monfils

Amândoi jucătorii – Svitolina este pe 5 în clasamentul WTA, iar Monfils pe 14 în ierarhia ATP – au împărtășit apoi bucuroși vestea fanilor, care au fost oarecum șocați, având în vedere că în februarie ei tocmai anunțaseră că se despart. De fapt, că ”iau o pauză”, dar toată lumea credea că știe ce înseamnă asta. De fapt, se pare că toți trebuie să ne reevaluăm cunoștințele…

Elina Svitolina a acceptat cererea în căsătorie din partea lui Gael Monfils
Elina Svitolina a acceptat cererea în căsătorie din partea lui Gael Monfils
Ce scriau Gael Monfils și Elina Svitolina în luna februarie, la despărțire

În luna februarie, cei doi postau pe Instagram în același timp anunțul despărțirii. Singura modificare a mesajului era la formula de început: Gael Monfils începea cu ”Elina și cu mine”, iar Svitolina cu ”Gael și cu mine”. Iată cum suna acesta: ”Elina si cu mine am decis sa luam o pauza in relatia noastra. Decizia a fost incredibil de dificila, pentru ca inca avem dragoste unul pentru celalalt… dar e vorba despre doi prieteni care realizeaza ca e timpul sa isi ofere spatiu, ajutandu-ne ambii reciproc sa ne traim cele mai fericite si implinite vieti posibile. Nu vom comenta mai mult de atat si va multumim anticipat pentru ca ne respectati intimitatea“, scria Gael Monfils pe Instagram in februarie. Astfel se credea că se încheie o poveste de dragoste de doi ani. Dar era doar unul dintre multiplele urcușuri și coborâșuri ale unei relații dintr-o adevărată telenovelă. Care, ca orice serial de acest gen, se va încheia cu o nuntă fastuoasă.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top