SUNTETI AICI
ACASA > International > Rafael Nadal a cucerit al 12-lea titlu la Barcelona în cel mai lung meci al anului în ATP

Rafael Nadal a cucerit al 12-lea titlu la Barcelona în cel mai lung meci al anului în ATP

Rafael Nadal la Barcelona 2021

Rafael Nadal a cucerit pentru a 12-a oară titlul la Barcelona din tot atâtea finale disputate, dar de data asta a făcut-o după un meci record de durată.
În finala de la Barcelona, Rafael Nadal l-a învins cu scorul de 6-4, 6-7, 7-5 pe grecul Stefanos Tsitsipas. Meciul a durat trei ore și 33 de minute și e cel mai lung din sezonul 2021 în ATP.

Vechiul record fusese stabilit sâmbătă, la Belgrad, de rivalul lui Rafa, Novak Djokovic. Acesta fusese învins în trei seturi de Aslan Karatsev la capătul unui meci care a durat trei ore și 25 de minute. AICI vedeți cum arată Top 5 partide maraton din 2021.

Top 5 cele mai câștigate turnee de către Raafael Nadal

Pentru Nadal, acesta a fost cel de-al 87-lea titlu de simplu din carieră, al 61-lea pe zgură și al 12-lea la Barcelona. Din acest punct de vedere, turneul spaniol este al doilea în topul celor mai câștigate de către Nadal. Pe primul loc este Roland Garros, cu 13 trofee cucerite de Rafa, iar pe trei turneul de la Monte Carlo, unde spaniolul s-a impus de 11 ori. Pe locul 4 este turneul de la Roma, cu 9 trofee, iar pe 5, la egalitate, concursurile de la Madrid și Rogers Cup, ambele câștigate de câte cinci ori.

Interesant este că acum 16 ani, pe 24 aprilie, Nadal cucerea primul lui titlu la Barcelona, învingându-l pe Juan Carlos Ferrero, victorie care avea să îl ducă în premieră în Top 10 mondial! De atunci au trecut 813 săptămâni, iar spaniolul nu a părăsit primele 10 locuri.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top