SUNTETI AICI
ACASA > International > Anunț surprinzător și nu prea: numărul 2 mondial s-a retras

Anunț surprinzător și nu prea: numărul 2 mondial s-a retras

Barbora Strycova

Ocupantă a numărului 2 mondial la dublu, cehoaica Barbora Strycova, a anunțat că se retrage din tenis. Nu a luat hotărârea pentru că a dormit prost, ci dintr-un motiv cât se poate de fericit: va deveni mamă.
În vârstă de 35 de ani și fost lider mondial în proba de dublu, Strycova a făcut anunțul pe rețelele sociale. “Dragi fani … sau ar trebui să spun prieteni. Aşa cum poate aţi auzit, mi-am anunţat retragerea din tenisul profesionist, astăzi. Pare ciudat. Până acum, tenisul era singura lume pe care o cunoşteam. Am avut întotdeauna o dragoste enormă pentru acest sport uimitor. Chiar dacă toată durerea, lacrimile, renunţarea şi transpiraţia, toate marile momente şi victoriile au meritat! Nu am planificat niciodată să-mi închei cariera în timpul unei pandemii. Cu toate acestea, unele momente din viaţă pur şi simplu nu pot fi planificate şi sunt foarte entuziasmată de următorul meu rol de mamă. Nu înseamnă că voi accepta faptul că nu mi-am jucat ultimul meci în faţa unui public. Odată ce este posibil, voi juca un ultim meci… în faţa voastră. Să-mi iau rămas bun”, a scris ea.

Semifinalistă la simplu şi campioană la dublu, la Wimbledon, şi medaliată cu bronz la JO de la Rio şi componentă a echipei Cehiei de Fed Cup, cu care a câştigat şase titluri în ultimii zece ani, Barbora nu a mai participat la niciun turneu de la Australian Open. Ea şi-a anunţat sarcina în martie, spunând că se aşteaptă ca primul ei copil să vină pe lume în septembrie.

La simplu, Strykova, care a ocupat locul 16 cel mai bun din carieră, a cucerit două titluri: la Linz în 2017 şi la Quebec City în 2011). La dublu a cucerit 31 de trofee.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top