SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu, prima victorie la simplu în 2021 și e în turul 2 al calficărilor de la Roland Garros

Monica Niculescu, prima victorie la simplu în 2021 și e în turul 2 al calficărilor de la Roland Garros

Monica Niculescu, la Wimbledon 2019

Monica Niculescu a obținut prima victorie într-o partidă de simplu în turneele WTA când își dorea mai tare: în calificările de la Roland Garros.
Monica, ajunsă acum pe locul 175 în lume la simplu, a învins-o cu scorul de 6-2, 4-6, 6-2, pe belgianca Ysaline Bonaventure. Următoarea ei adversară va fi tenismena franceză Carole Monnet.

În turul doi al calificărilor au mai ajuns alte trei românce: Gabriela Talabă, Alexandra Dulgheru şi Jaqueline Cristian.

Dulgheru a învins-o, în prima manşă, cu scorul de 6-3, 6-1, pe chinezoaica Yafan Wang, locul 119 WTA şi cap de serie numărul 12, după un meci de o oră şi 28 de minute.

Gabriela Talabă a dispus cu scorul de 6-3, 6-4 de chinezoiaca Yue Yuan și o va întâlni în continuare pe britanica Harriet Dart.

Jaqueline Christian a învins-o cu 6-1, 7-5 pe americanca Laura Chirico și va juca în turul secund cu egipteanca Mayar Sherif.

Marți vor juca alte două românce în primul tur al calificărilor: Gabriela Ruse contra franțuzoaicei Droguet și Irina Bara contra britanicei Burrage.

De asemenea, Marius Copil va relua miercurimeciul cu chilianul Barrios, care a fost întrerupt la scorul de 4-4 în setul decisiv.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top