SUNTETI AICI
ACASA > International > S-a retras un fost component al Top 15 ATP

S-a retras un fost component al Top 15 ATP

Nu mai juca de aproape trei ani, dar abia acum a anunțat că s-a retras. Ucraineanul Alexandr Dolgopolov (32 de ani), care a devenit profesionist în 2006, a anunțat în mod oficial că se retrage.
A fost o retragere oarecum pe nesimțite, pentru că Dolgopolov nu mai evoluase din 2018. Ucraineanul, care a fost numărul 13 mondial, a declarat că o accidentare suferită în timpul unui antrenament la Australian Open a fost cea care i-a pus punct carierei, deși la acea ediție a Grand Slam-ului australian a ajuns în turul 3.

Drept urmare, ultimul meci al ex-sovieticului a avut loc la turneul de la Roma, contra lui Novak Djokovic, care s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3.

De-a lungul carierei, Dolgopolov a cucerit trei titluri ATP (Umag, Washington și Buenos Aires) și a fost 8 sezoane consecutive (2010 – 2017) în Top 70 mondial, lucru care nu e deloc de lepădat.

În ceea ce privește cariera lui viitoare, Dolgopolov spune că este mai tentat să se lanseze în afaceri decât să devină antrenor. După ce a câștigat, doar din tenis, peste 7 milioane de dolari, pare o opțiune firească…
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top