SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a fost eliminată în optimi la Madrid după un meci maraton

Simona Halep a fost eliminată în optimi la Madrid după un meci maraton

Simona Halep la Madrid

Simona Halep a fost eliminată de la Madrid mai devreme decât se aștepta cineva. Românca a fost învinsă la capătul unui meci maraton.
În optimile de finală ale turneului spaniol, Simona a fost întrecută cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5, de belgianca Elise Mertens, cap de serie numărul 13. Meciul a durat peste două ore și jumătate.

Partida a fost ca un montagne russe, cu ambele jucătoare alternând la conducere. În setul 1, Simona a condus cu 3-1, după care a fost egalată la 3. A trecut din nou în avantaj, 5-3, câștigând setul în cele din urmă cu 6-4.

În actul al doilea, Mertens a avut 3-1, Halep a revenit cu trei game-uri consecutive, trecând la conducere, 4-3, însă adversara ei a luat alte două la rând și a avut 5-4. Deși Simona a egalat la 5, setul i-a revenit belgiencei, 7-5.

Setul al treilea a fost cu adevărat interzis cardiacilor: românca a condus cu 3-1, a fost egalată, apoi a făcut break pentru 4-3, dar belgianca a renăscut din nou din propria cenușă și a condus pentru prima dată în această parte a meciului, 5-4. Din păcate, deși Halep a egalat la 5, Mertens s-a impus cu 7-5 și va juca în sferturile de finală.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top