SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep s-a accidentat! A ieșit în lacrimi de pe teren la Roma

Simona Halep s-a accidentat! A ieșit în lacrimi de pe teren la Roma

Simona Halep primește îngrijiri sub privirile îngrijorate ale lui Angelique Kerber

Simona Halep a avut un ghinion teribil la Roma. S-a accidentat la gamba stângă fără să facă nici o mișcare forțată și a avut nevoie de ajutor să iasă de pe teren.
Simona conducea cu 6-1, 3-3 în meciul din turul secund de la Roma, contra nemțoaicei Angelique Kerber, când, la o minge la care nici nu se deplasa, a simțit o durere ascuțită la gamba stângă. Fizioterapeutul turneului a venit imediat, a consulat-o și a încercat să-i aline durerile, a venit lângă ea și Angelique Kerber să o consoleze, dar românca nu a mai putut continua. Nemțoaica a dat dovadă de prietenie și în continuare, ea strângându-i practic bagajul Simonei și cărându-i termobag-ul, în timp ce ea șchiopăta spre ieșire. Dacă priviți imaginile de mai jos, puteți observa că de fapt problema nu ar fi în spatele gambei ci undeva pe partea laterală. Mi-e tare teamă să nu i se fi rupt vreun ligament.

A părăsit terenul sprijinită de brațe, șchiopătând și cu lacrimi în ochi. La experiența ei știe că este vorba de ceva mai grav decât o întindere – fără să fiu vreun specialist, dar văzând zeci de astfel de momente de-a lungul anilor, bănuiesc că e vorba de o ruptură musculară. Ceea ce ar însemna că ea riscă să rateze turneului de la Roland Garros. Deși, dacă este o ruptură mică, e posibil să aibă șanse să se refacă în timp pentru competiția pariziană, dacă va vrea să riște. Acum poate spune chiar că amânarea cu o săptămână a turneului de la Roland Garros este în favoarea ei, căci mai are două săptămâni și jumătate de refacere după această accidentare venită din senin.

Simona era deținătoarea titlului la Roma.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top