SUNTETI AICI
ACASA > International > Surpriză: cine va televiza în România turneul ATP de la Geneva, în care cap de afiș este Roger Federer

Surpriză: cine va televiza în România turneul ATP de la Geneva, în care cap de afiș este Roger Federer

Roger Federer va reveni pe zgură la Geneva

Turneul de tenis de la Geneva, care va marca revenirea pe terenul de zgură a lui Roger Federer, va fi transmis în exclusivitate la Look Sport + începând cu 17 mai, se anunță într-un comunicat al postului de televiziune.
Federer, care a suferit anul trecut o accidentare, nu a mai jucat niciun turneu pe zgură de la Roland Garros 2019. El şi-a anunţat prezenţa la Geneva alături de italianul Fabio Fognini, francezul Benoit Paire, canadianul Denis Shapovalov şi australianul Alex de Minaur.

Turneul de la Geneva, va începe luni, 17 mai, iar Look Sport + cât şi celelalte canale sportive Look vor difuza cinci meciuri pe zi din primele tururi, începând cu ora 13:00, urmând ca joi, de la ora 14:30 şi vineri, de la ora 15:00, Look Sport + să difuzeze sferturile de finală şi semifinalele. Finala va fi difuzată pe canalele Look Sport, sâmbătă, de la ora 17:00.

Turneul de 250 de puncte aliniază la start o serie de jucători din Top 100 ATP, printre care şi cei mai în formă jucători ai momentului. Deţinătorul trofeului şi proaspătul câştigător al turneului de la Madrid, Alexander Zverev, Casper Ruud (top 16) şi Cristian Garin (top 22), revelaţiile momentului în tenis, acestea câteva dintre numele care se vor alătura campionului elveţian Roger Federer. Acesta din urmă va juca pentru prima oară în acest turneu unde, de-a lungul anilor, mai mulţi jucători celebri au câştigat trofeul, printre care Bjorn Borg, Mats Wilander şi Stan Wawrinka.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top