SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2021: S-a stabilit prima semifinală feminină. Nimeni nu se aștepta la cele două calificate

Roland Garros 2021: S-a stabilit prima semifinală feminină. Nimeni nu se aștepta la cele două calificate

Tamara Zidansek

La Roland Garros s-a stabilit prima semifinală feminină, una extrem de surprinzătoare, cu două jucătoare ajunse în premieră în penultimul act al unui Grand Slam: Anastasia Pavlyucenkova și Tamara Zidansek.
Rusoaica Anastasia Pavlyucenkova s-a calificat, la 30 de ani, în prima semifinală a unui Grand Slam. Ocupanta locului 32 WTA a trecut în sferturi, cu scorul de 6-7, 6-3, 9-7, pe Elena Rîbakina (Kazahstan), după un meci care a durat două ore şi 33 de minute.

Tamara Zidansek (23 de ani), ocupanta locului 85 în lume, a devenit prima slovenă calificată într-o semifinală de Grand Slam, după ce stabilise o premieră în țara ei și după calificarea în sferturi, venită după victoria cu Sorana Cîrstea. În sferturile de finală, Zidansek a învins-o cu scorul de 7-5, 4-6, 8-6, pe Paula Badosa, din Spania, locul 35 WTA.

Cealaltă semifinală se va decide miercuri, după cele două partide din sferturi rămase de disputat: Cori Gauff (SUA) – Barbora Krejcikova (Cehia) și Iga Swiatek (Polonia) – Marta Kostiuk (Ucraina).

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top