SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Sorana Cîrstea, foarte încrezătoare după victoria cu Konta, de la Roland Garros: ”Pot face punct din orice poziție”

Sorana Cîrstea, foarte încrezătoare după victoria cu Konta, de la Roland Garros: ”Pot face punct din orice poziție”

Sorana Cîrstea

Pentru Sorana Cîrstea, sezonul 2021 este de departe cel mai bun din carieră. Acest lucru a fost confirmat și luni, când a învins-o pe a 20-a jucătoare a lumii, Johanna Konta cu 7-6, 6-2, pentru a se calificat în faza următoare, dar a-și asigura și revenirea în Top 50 WTA. La finalul partidei de ieri, românca a făcut câteva declarații pentru TVR. Iată-le pe cele mai importante.
Despre încrederea pe care o are în jocul ei: „Am arme, returul, serviciul, dreapta, rever. Pot să fac puncte din orice poziție și atunci am o anumită încredere”.

Despre meciul cu Johanna Konta: ”Ea a început destul de puternic. A fost un meci între două jucătoare agresive și inițial încercam să ne impunem jocul fiecare. Însă era important să nu o las să se ducă foarte mult în față pentru că este o jucătoare care joacă bine atunci când este cu doi pași în față”.

CITEȘTE ȘI: Ce a declarat Irina Begu după înfrângerea cu Serena Williams, de la Roland Garros

Despre ce gândește când adversara are un break în fața ei: ”În momentul în care ești cu un break în spate e ca o cursă și începi să urmarești adversarul care este cu doi metri în față. Până nu-mi iau break-ul înapoi, să fim fiecare cu serviciul, nu sunt la fel de liniștită. Dupa aia, când suntem fiecare cu serviciul sunt mai liniștită pentru că știu că am arme”.

CITEȘTE ȘI: Ce a declarat Mihaela Buzărnescu după victoria cu Arantxa Rus, de la Roland Garros

Despre elementul cheie al meciului: „Clar, cred că returul a fost cheia. Am returnat destul de bine astăzi și pe serviciul 1 si pe serviciul 2. Eu imi asum greselile pe serviciul 2 pentru că, în general, fac și multe puncte, pe returul serviciului 2. Cred că am returnat destul de solid și asta a facut diferența, pentru că după aia aveam o altă lejeritate la serviciu”.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top