SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Ashleigh Barty, campioană în premieră la Wimbledon

Ashleigh Barty, campioană în premieră la Wimbledon

AshleighBarty cu trofeul cucerit la Wimbledon 2021

Liderul WTA, Ashleigh Barty, a cucerit în premieră titlul de la Wimbledon. Acesta e al doilea ei trofeu de Grand Slam din carieră, după Roland Garros 2019.

Parcă e un făcut ca Ashleigh Barty să devină campioană de Grand Slam imediat după Simona Halep. Australianca a cucerit sâmbătă titlul de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală, cu scorul de 6-3, 6-7, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia. Jucătoarea în vârstă de 25 de ani s-a impus după un meci de o oră şi 55 de minute de joc.

Acesta nu e doar cel mai bun rezultat al australiencei la Wimbledon, ci și cea mai bună a doua săptămână pentru că până la această ediție, ea nu trecuse niciodată de optimile de finală! În urma acestui rezultat și comparând și cu ce fac celelalte jucătoare din Top 10, e mai mult decât probabil că Barty va mai rămâne cel puțin încă un an în fruntea clasamentului mondial feminin.

Pliskova rămâne în continuare fără un titlu de Grand Slam, fiind al treilea fost lider mondial care nu a ridicat în carieră un astfel de trofeu, după Jelena Jankovic și Dinara Safina.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top