SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Belinda Bencic este noua campioană olimpică!

Belinda Bencic este noua campioană olimpică!

Belinda Bencic a devenit campioană olimpică la Tokyo 2020, în 2021

Belinda Bencic a cucerit în premieră titlul olimpic la tenis feminin. Ea e a treia reprezentantă a tenisului elvețian care triumfă la Jocurile Olimpice.
În finala de la Tokyo, Belinda Bencic, ocupanta locului 12 WTA și cap de serie 9, a învins-o cu scorul de 7-5, 2-6, 6-3 pe cehoaica Marketa Vondrousova, locul 42 mondial și marea surpriză a competiției. Meciul a durat două ore şi jumătate.

Duminică, Bencic ar putea repeta succesul și în proba de dublu feminin, acolo unde face pereche cu Viktorija Golubic. Cele două vor juca împotriva cehoaicelor Barbora Krejcikov și Katerina Siniakova, principalele favorite ale întrecerii.

Aceasta e a treia medalie olimpică de aur cucerită de Elveția la tenis. Precedentele au fost obținute de Marc Rosset în 1992 şi de perechea Roger Federer/ Stan Wawrinka în 2008.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top