SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău va juca duminică la Hamburg în cea de-a 62-a finală de dublu a carierei!

Horia Tecău va juca duminică la Hamburg în cea de-a 62-a finală de dublu a carierei!

Horia Tecău și Kevin Krawietz

Horia Tecău este deja o legendă în circuitul masculin de dublu. El va juca duminică în cea de-a 62-a finală de dublu a carierei și a patra a acestui an.
Parteneriatul de ocazie făcut cu germanul Kevin Krawietz este unul de mare succes pentru Horia Tecău. Cei doi s-au calificat în finala de dublu a turneului de 500 de puncte de la Hamburg, aceasta fiind a patra oară când joacă în acest an având trofeul pe masă.

În semifinale cei doi au trecut de cuplul Jamie Cerretani/ Hans Verdugo Hach, scor 6-3, 6-4.

În finală, Tecău şi Krawietz. care sunt principalii favoriți ai competiției, vor întâlni perechea Tim Puetz/ Michael Venus. Finala va avea loc duminică, de la ora 13.00.

Pentru Horia Tecău și Kevin Krawietz aceasta va fi cea de-a patra finală disputată în acest an. Ei au cucerit titlul la Halle, pe iarbă, dar le-au pierdut pe cele de la Barcelona (zgură) și Rotterdam (hard indoor).

Pentru Horia Tecău (36 de ani), aceasta va fi a 62-a finală disputată în circuitul ATP. El a cucerit de-a lungul timpului 38 de titluri!
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top