SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep va ocupa de luni locul 9 în clasamentul WTA

Simona Halep va ocupa de luni locul 9 în clasamentul WTA

Simona Halep

Meciurile de marți de pe tabloul feminin de la Wimbledon au stabilit cu certitudine ce loc va ocupa Simona Halep în clasamentul mondial începând de luni.
Cum Karolina Pliskova s-a calificat în semifinale, după 6-2, 6-2 cu Viktoria Golubic, ea a depășit-o în clasamentul live pe Simona Halep, care a coborât o treaptă, până pe 9. Și acolo va și rămâne până luni, pentru că singurele două jucătoare care ar fi putut să o depășească în cazul în care s-ar fi impus la Londra, Karolina Muchova, respectiv Ons Jabeur, au fost eliminate în sferturi.

Prima a fost învinsă cu 6-2, 6-3 de Angelique Kerber, în timp ce Jabeur a pierdut cu 6-4, 6-3 în fața belarusei Arina Sabalenka.

În semifinale, Sabalenka ca juca împotriva Karolinei Pliskova, iar Kerber contra învingătoarei meciului dintre australiencele Ansheligh Barty și Alija Tomljanovic.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top