SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > ”Îți vine să urli și să plângi până nu mai ai lacrimi” – Confesiunea Anei Bogdan după meciul de 3 ore 44 minute pierdut la US Open

”Îți vine să urli și să plângi până nu mai ai lacrimi” – Confesiunea Anei Bogdan după meciul de 3 ore 44 minute pierdut la US Open

Ana Bogdan plânge după eliminarea dramatică de la US Open

Ana Bogdan a luptat ca o eroină, dar a fost nevoită să se recunoască învinsă în primul tur al US Open după 3 ore și 44 de minute! Spaniola Rebeka Masarova s-a impus cu scorul de 6-7, 7-6, 7-6. Marți, Ana a scris pe Facebook un text de cât de dureros pe atât de superb, în care exprimă perfect trăirile din acest meci încheiat cu un coșmar. Îl puteți citi mai jos.
”3h44′.
5 mingi de meci salvate si 2 pierdute de-ale mele. La ultima minge de meci a mea au lipsit cativa milimetri pentru ca mingea sa atingă linia si sa pot gusta victoria. Si nu a fost sa fie. A durut al naibii de tare, si încă doare..căci nu a fost moment in care sa nu cred sau sa nu lupt pana la final. Si asa se întâmpla cand faci totul cu sufletul, le simti pe toate la cel mai intens nivel, absorbi totul. Si cand se termina ultimul punct, dar nu in favoarea ta, dupa tot ceea ce ai trăit acolo, simți ca iti fuge pământul de sub picioare, nu mai auzi bine, nu mai vezi bine, simti doar presiune mare in cap si in urechi si parca toate durerile ce le aveai ti se amplifica.

Simti ca ai dat totul si totuși nu a fost suficient, mai puteai si mai trebuia. Ai avut dureri mari in tendoanele achiliene de in unele momente abia mai puteai călca, dar ti-ai spus in fiecare clipa ca poți si ca daca mintea duce, duce si corpul, ai simțit ca de doua ori ti-a venit sa vomiți de la efort, însă ti-ai spus ca esti puternic si poți continua, ca poti lupta indiferent cât este de greu. Ai inceput cand era lumina si plin de lume care striga pentru tine, alte meciuri care se jucau pe terenurile de langa tine, iar acum e noapte, e gol si liniște. Esti tu cu tine si te intrebi de ce.

Si iti vine sa urli si sa plângi pana nu mai ai lacrimi. Ca stii ca au lipsit acei câțiva milimetri. Si stii cât de mult ti-ai dorit sa joci in turneul asta cât mai mult, căci e turneul tău preferat si mereu ti-a plăcut sa joci aici. Dar mai stii apoi si ca ai puterea sa te ridici de unde esti, ai puterea sa mergi mai departe, ai puterea sa o iei de la capăt, sa iti depășești alte limite si alte limite si cand te ridici de acolo, pășești altfel,cu credință in Cel de Sus, caci atunci cand ai acea credință, nu te poate doborî nimic si stii ca vei reveni si mai puternic decât ai fost si ca indiferent cat de greu si negru pare totul acum, in final va fi bine, poate mai bine decât ai visat si ti-ai imaginat.
Asa ca ma scutur, ma ridic, zâmbesc si merg înainte.
Ceva timp am sa le acord tendoanelor ca sa fiu bine si sa ma pot întoarce cât mai curând pe teren, acolo unde mi-e drag, mi-e bine si sunt acasă”
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top