SUNTETI AICI
ACASA > Romani > O veste mare pentru fanii români: Simona Halep vrea să joace la Transilvania Open, de la Cluj-Napoca

O veste mare pentru fanii români: Simona Halep vrea să joace la Transilvania Open, de la Cluj-Napoca

Simona Halep a acordat multe interviuri duminică, la Montreal

Simona Halep a dat o veste mare fanilor români: vrea să joace la turneul organizat la Cluj-Napoca la finalul lunii octombrie, Transilvania Open.
Clujul este singurul oraș din lume care găzduiește două turnee WTA în acest an, iar ediția de toamnă se anunță chiar mai puternică decât cea disputată la începutul acestei luni, Winners Open. ”Botezat” Transilvania Open, turneul din toamnă se va disputa în sală în perioada 25-31 octombrie. Chiar dacă până la anunțarea listei jucătoarelor participante mai este cam o lună, o mare campioană și-a anunțat deja intenția de a juca.

Prezentă la Cincinnati, unde s-a calificat în turul secund, Simona Halep a fost întrebată la conferința de presă dacă intenționează să joace la Cluj-Napoca. Iar ea a răspuns afirmativ: ”Dacă mă voi simți bine din punct de vedere fizic, aș fi fericită să joc acolo. Mereu am vrut să evoluez acasă, e o senzație foarte frumoasă. Sunt oameni foarte speciali în Cluj-Napoca și sper să pot juca acolo”, a declarat jucătoarea noastră.

Chiar dacă printre sponsorii ei se numără și Banca Transilvania, care are sediul la Cluj-Napoca, relația ei cu orașul de la poalele Feleacului depășește cadrul afacerilor. Ea a legat prietenii minunate cu oamenii de acolo, inclusiv cu Patrick Ciorcilă, directorul turneelor feminine de tenis din oraș și unul dintre cei mai mari susținători ai sportului clujean și chiar național aș spune, pentru că evenimentele locale pe care le creează influențează în bine tot sportul românesc.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top