SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, conferință de presă la Montreal: ”E locul ideal pentru a reveni în circuit”

Simona Halep, conferință de presă la Montreal: ”E locul ideal pentru a reveni în circuit”

Simona Halep a acordat multe interviuri duminică, la Montreal

De două ori campioană la Montreal, Simona Halep a susținut duminică o conferință de presă în orașul canadian în care își va face revenirea în circuit după accidentarea care a ținut-o în afara terenului trei luni. Iată cele mai importante declarații date de jucătoarea noastră.
Despre faptul că va ieși de luni din Top 10 WTA după 7 ani și jumătate. ”Sunt foarte mândră că am reușit să stau atât de mult timp în Top 10 WTA. Din păcate, accidentarea m-a făcut să ies din el, pentru că nu am putut juca timp de trei luni. Dar nu sunt supărată sau tristă. O iau ca o nouă provocare, nu mai simt presiunea aceea pe umerii mei”.

Simona Halep a acordat multe interviuri duminică, la Montreal
Simona Halep a acordat multe interviuri duminică, la Montreal (FOTO: Twitter)

Despre turneul de la Montreal. ”Cred că îmi plac condițiile. Am avut meciuri mari, am amintiri extraordinare. De fiecare dată când mă întorc aici, mă simt ca acasă. Îmi place turneul, îmi plac spectatorii. Pot spune că e locul ideal pentru revenirea mea”.
Despre așteptările pe care le are de la participarea la Montreal. ”Sunt încă departe de nivelul meu. Nu aștept nimic important de la acest turneu. Am stat acasă pentru trei luini și m-am bucurat de timpul liber. Am simțit că nimic nu mai contează, doar să mă recuperez după accidentare. Sunt foarte entuziasmată să fiu aici”.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top