SUNTETI AICI
ACASA > Romani > VIDEO – Le-a venit mintea la cap: Simona Halep s-a antrenat cu Sorana Cîrstea la Cincinnati

VIDEO – Le-a venit mintea la cap: Simona Halep s-a antrenat cu Sorana Cîrstea la Cincinnati

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati

Imaginile weekend-ului au venit de la Cincinnati, acolo unde Simona Halep s-a antrenat cu… Sorana Cîrstea! Ceva care era mai puțin probabil să se întâmple decât să preia Gigi Becali pe Dinamo…
Jucătoarele românce au o rivalitate dusă dincolo de teren de cel puțin 10 ani, însă se pare că le-a venit mintea la cap, cum se spune. Altfel nu se poate explica videoclipul făcut de un fan la Cincinnati, sâmbătă, în care se vede clar că Simona Halep se antrenează cu Sorana Cîrstea.

Este foarte posibil ca în spatele acestei împăcări aș spune istorice și benefice pentru tenisul românesc să se afle australianul Darren Cahill, care o știe pe Sorana de la echipa Adidas, dacă vă mai aduceți aminte de ea. Practic, de dinainte de a se gândi vreodată că o va antrena pe Simona Halep.
De asemenea, este foarte posibil ca numirea ca antrenor a Soranei a britanicului Nigel Sears, un nume mare în circuit, să fi înlesnit această reluarea a legăturilor.

Cele două jucătoare nu și-au ascuns niciodată antipatia, chiar dacă nu se păruiau când se vedeau, că sunt fete civilizate. Altfel, se bănuiește că relația rece pe care o avea cu Simona a fost unul dintre motivele pentru care Sorana s-a și retras din Fed Cup. Nimeni nu știe exact însă de la ce și când pornise toată răceala dintre ele, important este că acum totul se pare că va intra în normal. Așa s-a născut, de altfel, antrenamentul de mai jos.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top