SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Marius Copil a fost eroul României în victoria cu Portugalia, din Cupa Davis

Marius Copil a fost eroul României în victoria cu Portugalia, din Cupa Davis

Marius Copil s-a calificat in finala turneul de la Basel

România a învins cu scorul de 3-1 Portugalia în Grupa Mondială I a Cupei Davis și continuă cursa spre Faza Finală a competiției. Marius Copil a fost eroul confruntării, el aducând două puncte și jumătate.




Marius Copil a obținut două victorii duminică. Prima în meciul de dublu, alături de Horia Tecău, când au învins cu scorul de 6-4, 6-3 perechea Nuno Borges/ Joao Sousa, apoi la simplu, când a trecut cu 6-3, 2-6, 6-4 de Joao Sousa.

După prima zi, scorul era 1-1, în urma victoriei lui Copil, care a dispus cu 6-4, 6-3 de Gastao Elias și a înfrângerii lui Filip Jianu, scor 6-3, 7-5, în fața lui Joao Sousa.

“Mă bucur că am reuşit să aduc 3 puncte pentru prima oară în cariera mea. Mulţumesc antrenorilor ca m-au ajutat să rămân concentrat la fiecare meci, echipei că m-a ajutat să mă refac atât de repede pentru ultimele 2 meciuri, lui Horia Tecău pentru un meci excelent. Din nou publicul a făcut parte din echipa noastră şi ne-a condus pe drumul spre victorie. Suntem extrem de recunoscători şi le mulţumim din tot sufletul”, a scris Copil pe Facebook după ultimul meci.




HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top