SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Se retrage Naomi Osaka? ”Nu mă simt fericită. Voi lua o pauză”

Se retrage Naomi Osaka? ”Nu mă simt fericită. Voi lua o pauză”

Naomi Osaka

Japoneza Naomi Osaka a fost eliminată în turul al treilea la US Open, dar mai îngrijorătoare pentru fanii ei este starea sa psihică. La cum merg lucrurile nu ar trebui să mire pe nimeni dacă nu cumva se va retrage.
Naomi Osaka, deținătoarea titlului, a fost învinsă cu scorul de 5-7, 7-6, 6-4 de canadianca de 18 ani Leylah Fernandez, iar la conferința de presă a declarat că nu mai poate și că nu știe când va reveni pe teren. ”În ultima vreme, când câştig, nu mă simt fericită. Este mai mult o uşurare. Şi când pierd, mă simt foarte tristă. Nu ştiu dacă este normal. Nu aş vrea să plâng, dar… Îmi este foarte greu să mă exprim. Sunt într-un punct în care nu ştiu ce voi face. Şi nu ştiu când voi juca următorul meci. Cred că voi lua o pauză”, a spus ea, cu lacrimi în ochi, la întâlnirea cu ziariștii. Iar speculațiile au început să apară, deja fanii întrebându-se dacă meciul de vineri seară a fost ultimul al carierei niponei sau se va vindeca și va reveni pe teren într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.
A avut mai multe căderi de-a lungul sezonului

Nu e decât ultimul act al unei piese triste în care ea este eroul principal. Ea s-a retras de la Roland Garros după ce nu i s-a permis să boicoteze conferințele de presă, despre care spunea că-i induc o stare foarte rea. Apoi, ea a spus că a trecut prin mai multe stadii de depresie după US Open 2018 şi că este o persoană introvertită, care cu greu îşi poate stăpâni anxietatea în public.

În plus, la 16 august, Naomi Osaka a mai avut un moment dificil la Cincinnati, unde a plâns în timpul unei conferințe de presă.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top