SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep, după calificarea în optimi la US Open: ”Sunt departe de potențialul meu”

Simona Halep, după calificarea în optimi la US Open: ”Sunt departe de potențialul meu”

Simona Halep la US Open

Simona Halep a reușit vineri o calificare senzațională – prin jocul prestat – în optimile de finală ale US Open. Iată ce a declarat după meciul din turul al treilea.
La final, ea era fericită, dar ne-a dat și o veste bună: mai are până la potențialul maxim. Practic, dacă acum joacă așa, când nu se simte 100%, vă dați seama cum va juca în momentul formei maxime? Va fi cu adevărat imbatabilă!

A fost o partidă foarte grea, ştiam dinainte că va fi aşa. Am mai evoluat contra ei şi ştiam că e puternică, pune presiune. A trebuit să fiu puternică şi calmă. În setul doi nu am mai fost aşa pe final, dar în decisiv mi-am zis că trebuie să mă bat până la final. Şi am făcut-o. Sunt departe de potenţialul meu, nu e uşor să lipseşti 3-4 luni şi să joci la cel mai înalt nivel. Dar mă simt bine în faţa celor din tribune, le-am simţit lipsa în toată această perioadă. Abia aştept să îi văd în turul următor. La nivelul acesta, e imposibil să ai meciuri uşoare. Dar nu am nimic de pierdut, am venit să mă simt bine. După câţiva ani, sunt din nou în turul al patrulea la US Open, e grozav. Mă inspiră New Yorkul, mă simt bine pe teren, mă simt bine prin prisma faptului că pot să joc din nou”, a spus Halep, conform eurosport.ro.

Simona Halep a învins-o în turul al treilea, cu scorul de 7-6, 4-6, 6-3, pe jucătoarea din Kazahstan Elena Rybakina.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top