SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2021: Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, eliminată în turul al treilea

US Open 2021: Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, eliminată în turul al treilea

Ashleigh Barty

Surpriză imensă în turul al treilea al US Open: liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, a fost eliminată de americanca Shelby Rogers.
Rogers, ocupanta locului 43, s-a impus cu scorul de 6-2, 1-6, 7-6, revenind de la 2-5 în setul decisiv. La final, ea a și glumit la interviul de pe teren: ”Azi dimineaţă, mă uitam la un videoclip al lui Vitas Gerulaitis, în care el spunea că nimeni nu îl bate de 17 ori la rând, după ce reușise să întrerupă seria de 16 eșecuri în fața lui Jimmy Connors. Ei bine, eu pot spune că ajung numai cinci”, a spus ea, făcând referire la cele cinci înfrângeri la rând suferite în fața australiencei.

Apoi, într-un interviu acordat ESPN, jucătoarea de 28 de ani, care nu are niciun trofeu se simplu până acum în palmares, a detaliat eșecurile suferite în faţa australiencei: “Ce mi-a făcut în acest sezon… M-a bătut de două ori acasă la ea în Australia, m-a dominat în propriul meu oraş, Charleston, şi m-a pus într-o situaţie foarte jenantă la Madrid, unde am luat doar trei game-uri”.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top