SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2021: Emma Răducanu este ÎN FINALĂ fără set pierdut în 9 meciuri! Va juca împotriva unei tenismene de 19 ani, Leylah Fernandez

US Open 2021: Emma Răducanu este ÎN FINALĂ fără set pierdut în 9 meciuri! Va juca împotriva unei tenismene de 19 ani, Leylah Fernandez

Emma Răducanu e în finala de la US Open

Fabulos ce se întâmplă la actuala ediție a US Open. Emma Răducanu a reușit să dea istoria peste cap si să devină prima jucătoare sau jucător care pornește din calificări și ajunge în finala unui Grand Slam!
În semifinale, Emma Răducanu a învins-o cu scorul de 6-1, 6-4 pe grecoaica Maria Sakkari. Emma (18 ani) ajunge astfel în finală după 9 victorii consecutive (3 în calificări și 6 pe tabloul principal) și fără set pierdut! Absolut nemaivăzut.

În finală, jucătoarea cu tată român, mamă chinezoaică și naționalitate britanică va juca împotriva celeilalte suprize a turneului feminin, canadianca de 19 ani Leylah Fernandez. Va fi prima finală adolescentină a unui Grand Slam de la ediția 1999 a US Open, când Serena Williams a învins-o pe Martina Hingis. Fernandez a învins-o în semifinale, cu scorul de 7-6,4-6, 6-4 pe belarusa Aryna Sabalenka, rămasă iar fără finală de turneu major.

De asemenea, finala de sâmbătă va fi prima din Era Open a unui Grand Slam disputată între două jucătoare care nu au fost cap de serie. Răducanu a început turneul de pe locul 150, iar Fernandez de pe poziția a 73-a. Ele vor face salturi uluitoare în clasamentul mondial:Emma e sigură de locul 32, iar Leylah de locul 27.

Chiar dacă fac parte din aceeași generație de junioare, cele două finaliste de la US Open au fost o singură fată adversare, în turul secund al ediției 2018 a turneului de junioare de la Wimbledon. S-a impus Răducanu cu 6-2, 6-4, însă Fernandez plutea deja după ce cucerise titlul la Roland Garros cu câteva săptămâni mai devreme.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top