SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2021: Simona Halep, eliminată în optimi de Elina Svitolina

US Open 2021: Simona Halep, eliminată în optimi de Elina Svitolina

Simona Halep la US Open

Final de drum pentru Simona Halep la US Open. Elina Svitolina, numărul 5 mondial, a fost prea puternică pentru jucătoarea noastră, care a ratat și șansa de a reveni în Top 10 mondial.
Dacă ne-am fi luat după rezultatele anterioare dintre cele două jucătoare, ar fi trebuit să avem un meci echilibrat în optimile de finală de la US Open. Din cele 10 meciuri precedente, fiecare sportivă își adjudecase câte 5. Și, pentru ca echilibrul să fie și mai pregnant, din cele 6 meciuri directe pe hard, fiecare câștigase câte 3. Numai că pe terenul Arthur Ashe situația nu a fost deloc echilibrată. Ucraineanca Elina Svitolina a dominat meciul de la un capăt la celălalt, nedând nici o secundă impresia că ar putea pierde. Drept urmare, meciul s-a dus spre o victorie mai ușoară decât s-ar fi așteptat soția lui Gael Monfils: 6-3, 6-3, după un meci care a durat doar o oră şi 16 minute. Următoarea adversară a Elinei va fi învingătoarea meciului dintre nemțoaica Angelique Kerber, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16 şi canadianca Leylah Fernandez, locul 73 WTA.

Prin eșecul suferit aseară, Simona Halep a ratat șansa de a urca pe locul 10 în clasamentul mondial WTA. Ea este, deocamdată, pe poziția a 11-a în ierarhia live.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top