SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > VIDEO: Un jucător a venit cu sacoșa de la Ikea pe teren la US Open

VIDEO: Un jucător a venit cu sacoșa de la Ikea pe teren la US Open

Tânărul Rune, cu sacoșa de la Ikea la US Open

Debutul tânărului danez Holger Vitus Nodskov Rune pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam a atras toate privirile și nu doar pentru că adversar i-a fost Novak Djokovic.
Născut la 29 aprilie 2003, Rune a surprins pe toată lumea la ieșirea de la vestiare, când pe umărul stâng purta o sacoșă de la Ikea. O pungă din aceea albastră încăpătoare. De altfel, așa cum a recunoscut, acesta a fost și motivul pentru care a apelat la ea și nu la vreo geantă de firmă: ”Cred că e o sacoșă frumoasă și pot să-mi pun în ea toate băuturile și bananele. Se potrivește bine cu nevoile mele când intru pe teren”, a declarat el după meci.

În ceea ce privește partida propriu-zisă, Djokovic s-a impus cu scorul de 6-1,6-7, 6-2, 6-1, dar puștiul a fost chinuit de crampe în ultimele două seturi. Oricum, a avut un debut de neuitat.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top