SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Motivul principal pentru care Simona Halep a revenit pentru două zile în România

Motivul principal pentru care Simona Halep a revenit pentru două zile în România

Simona Halep, alături de nepoata Tania și de mama acesteia, Luminița

Eliminarea rapidă a Simonei Halep la Indian Wells a avut și o parte bună: a putut ajunge la aniversarea zilei de naștere a nepoatei după care este înnebunită, Tania. Aceasta e fiica fratelui său, Nicolae, și a împlinit miercuri 5 ani.
De când s-a născut micuța, Simona e topită după ea. Petrece cu ea cât de mult timp poate, îi aduce cadouri, se joacă împreună cu ea și vorbește zilnic cu micuța la telefon. Drept urmare, cum avea câteva zile la dispoziție între eliminarea de la Indian Wells și participarea la turneul de la Moscova, care va începe luni, a decis să facă o escală de două-trei zile în țară. Oficial, motivul îl reprezenta lipsa terenurilor de antrenament în Rusia. Însă, de fapt, motivul a fost, se pare, că nu a vrut să lipsească de la ziua micuței. Așa că, alături de soțul ei, Toni Iuruc, Simona a mers la Constanța, unde a participat activ la petrecere. A făcut și o mulțime de poze cu Tania, pe care le-a postat pe Instagram, după cum puteți vedea mai jos.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top