SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep are o singură șansă să nu iasă luni din Top 20 după 8 ani

Simona Halep are o singură șansă să nu iasă luni din Top 20 după 8 ani

Simona Halep la US Open

Simona Halep a avut un an foarte slab, raportat la valoarea ei, dar influențat de accidentarea nenorocită suferită la Roma, în startul sezonului de zgură în aer liber. Absențele de la turneele importante și rezultatele deloc încurajatoare înregistrate în cele în care a participat, au atras o prăbușire, care de luni ar putea să o trimită dincolo de locul 20 în lume. Acum, în clasamentul live, e pe 23.
Situată pe poziția a 18-a în lume la începutul săptămânii, Simona Halep a pierdut 499 de puncte în clasamentul live, unde a coborât astfel 5 locuri, până pe 23. Singura șansă de a rămâne în Top 20 mondial este ca românca să se impună la Transylvania Open, turneul la care va debuta miercuri, după ora 15.30, contra Gabrielei Ruse. Dacă nu va reuși să ridice trofeul primului turneu WTA indoor din istoria țării noastre, atunci ea va ieși dintre primele 20 de jucătoare ale lumii după mai bine de 8 ani! Ultima oară când a ocupat o poziție mai slabă decât locul 20 s-a întâmplat în ierarhia publicată la 18 august 2013: 23. În săptămâna următoare, ea a urcat pe poziția a 19-a, intrând în premieră între cele mai bune 20 de jucătoare, din rândul cărora nu numai că nu a mai ieșit, dar a fost într-o continuă urcare, până pe locul 1, ocupat mai bine de un an, în perioada 2017-2018.
Probabil că tocmai din dorința de a încerca să termine anul în Top 20 mondial, Simona a cerut și i s-a și acordat wild-card la turneul WTA de la Linz, o competiție care nu fusese niciodată în vederile ei. Aceasta se va disputa în perioada 6-12 noiembrie și va fi cu adevărat ultimul turneu al anului pentru româncă. În tenisul profesionist locul ocupat la finalul anului este foarte important, chiar dacă sportivii de regulă încearcă să pară că nu îl iau în seamă atunci când dau declarații. Este foarte important pentru că în funcție de el se negociază contractele cu sponsorii, dar se și încasează eventualele bonusuri stabilite în înțelegerile anterioare cu ei.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top