SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep s-a calificat în turul secund la Moscova

Simona Halep s-a calificat în turul secund la Moscova

Simona Halep la WTA Moscova 2021

Simona Halep s-a calificat fără emoții în turul secund al turneului de la Moscova. Ea a învins-o pe una dintre reprezentantele gazdelor, Anastasia Potapova.
În primul tur al turneului WTA 500 de la Moscova, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, ocupanta locului 68 WTA. Desemnată a opta favorită, românca s-a impus după o oră și jumătate de joc. Fostul lider mondial a dominat meciul de la un capăt la celălalt și a trecut cu bine de primul ei meci disputat în sală. Chiar dacă a fost doar o partidă din turul întâi, Simona mai are un motiv de bucurie: cu cele 55 de puncte asigurate a urcat o poziție în clasamentul live, unde ocupă acum locul 18. Dacă va cuceri titlul, ea ar putea chiar să se apropie vertiginos de Top 10 mondial, căci va ajunge pe poziția a 13-a în lume.

Următoarea adversară a Simonei va fi tot o rusoaică: învingătoarea partidei dintre Veronika Kudermetova, locul 32 WTA, și Oksana Selehmeteva, locul 238 WTA, venită din calificări.

Tot marți, Irina Bara, intrată pe tabloul principal din postura de lucky loser, a fost învinsă în primul tur, cu scorul de 6-0, 7-5 de cehoaica Tereza Martincova, ocupanta locul 51 mondial.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top