SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Transylvania Open: De la ce oră va juca duminică Simona Halep în prima finală a anului 2021

Transylvania Open: De la ce oră va juca duminică Simona Halep în prima finală a anului 2021

Simona Halep la Transylvania Open

Simona Halep va juca duminică în prima finală WTA a acestui an. O va face la Cluj-Napoca, la Transylvania Open, contra estoniencei Anett Kontaveit.
Partida dintre Halep și Kontaveit va avea loc de la ora 17.30 și va fi în direct la Digi Sport 2 și la Look Sport. În semifinale, Halep nu a avut nici o emoție în fața ucrainencei Marta Kostyuk, pe care a spulberat-o cu scorul de 6-0, 6-1, în doar o oră de joc. Meciul dintre ceie două va fi precedat de finala de dublu, care va începe la ora 15.30 și care va pune față în față perechile Irina Bara/ Ekaterine Gorgodze şi Aleksandra Krunic/ Lesley Pattinama Kerkhove, cap de serie 2.

Dacă pentru Simona miza acestei finale este menținerea în Top 20, pentru Kontaveit, acest meci înseamnă prezența sau absența la Turneul Campioanelor.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top