SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Duminică, Horia Tecău va juca ultimul meci al carierei. Puteți fi alături de el în tribună la Cluj-Napoca

Duminică, Horia Tecău va juca ultimul meci al carierei. Puteți fi alături de el în tribună la Cluj-Napoca

Echipa de Cupa Davis a României înaintea meciului cu Peru

Dacă sunteți în Cluj-Napoca, duceți-vă duminică la Sala Polivalentă pentru a fi alături de Horia Tecău la ultimul meci al carierei. Astfel veți încuraja și echipa de Cupa Davis a României, care mai are nevoie de o victorie pentru a promova în calificările turneului final al Cupei Davis.
Organizatorii confruntării România – Peru, din barajul pentru calificările turneului final al Cupei Davis, scor 2-0 după prima zi, au anunțat că în contextul noilor dispoziții, vor lăsa intrarea spectatorilor liberă pentru meciurile de duminică. Așa că iubitorii tenisului din Cluj-Napoca sunt așteptați la sala Polivalentă pentru a fi alături de echipa noastră, dar mai ales pentru a-l susține din tribune pentru ultima oară pe Horia Tecău. Acesta a anunțat acum o săptămână că se retrage din activitate la finalul acestui sezon, iar partida de dublu contra statului Peru va fi chiar ultima din carieră.

Meciul de dublu în care Horia va face pereche cu Marius Copil va începe la ora 11.30 și sunteți așteptați să ocupați în totalitate cele 30% din locurile sălii, așa cum este permis de regulament. Singura condiție este să aveți certificat de vaccinare sau de trecut prin boală.

În prima zi a confruntării dintre România și Peru, Nicolae Frunză l-a învins pe Nicolas Alvarez cu 6-2, 6-4, iar Marius Copil a trecut cu 7-5, 6-2 de Conner Huertal del Pino .

Duminică, de la ora 11.30, va avea loc meciul de dublu dintre Marius Copil/ Horia Tecău și Sergio Galdos/ Arklon Huertas del Pino, după care vor urma, dacă va mai fi cazul, meciurile de simplu Marius Copil – Nicolas Alvarez şi Nicolae Frunză – Conner Huertas del Pino.

Întâlnirea contează pentru Grupa Mondială I – Knockout, iar echipa care va câştiga va juca în 2022 în calificările Cupei Davis pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naţionale din lume.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top